Byängsgränd 14,120 40 Årsta, Sverige

Tjänster

Våra erbjudanden

Villabyggnationer

Drömmer du om ditt eget skräddarsydda hem? Vi arbetar nära dig för att förverkliga dina husdrömmar, från designfasen till det färdiga hemmet. Vårt team av erfarna arkitekter och byggmästare är redo att skapa det perfekta huset som passar din livsstil och smak.

Större ombyggnationer

Vera & Sixten Byggproduktion AB är din pålitliga partner när det kommer till större ombyggnationer. Vi tror på att förvandla dina visioner till verklighet och skapar bostäder och kommersiella utrymmen som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Vindsinredningar

Vi är specialiserade på att skapa beboeliga och funktionella utrymmen i vinden, vare sig det är ett extra sovrum, ett kontor eller en avkopplande lounge. Låt oss hjälpa dig att dra nytta av ditt vindsutrymme på bästa möjliga sätt.

Lokalomvandlingar

Oavsett om du behöver anpassa dina kommersiella utrymmen för att möta nya krav eller omvandla en plats till ett inspirerande och funktionellt arbetsområde, så är vi här för att hjälpa dig. Vårt mål är att skapa miljöer som främjar produktivitet och trivsel.

Frågor & Svar

Hur kan jag begära en offert?
ör att begära en offert, kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller telefonnummer. Vi kommer att svara så snart som möjligt och diskutera dina projektbehov.
Vad skiljer er byggkonsulttjänst från andra företag?
Vår byggkonsulttjänst utmärker sig genom vårt engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet. Vi har erfarna experter som arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och översätta dem till framgångsrika byggprojekt.
Vilka typer av byggprojekt tar ni på er?
Vi är specialiserade på olika typer av byggprojekt, inklusive bostadsbyggande, kommersiella projekt, renoveringar och tillägg. Vårt mål är att ta hand om allt från små till stora projekt.
Hur ser er erfarenhet och expertis ut när det gäller byggkonsult och byggproduktion?
Vårt team består av erfarna byggingenjörer, arkitekter och projektledare med många års branscherfarenhet. Vi har framgångsrikt slutfört många olika projekt och har gedigen kunskap om branschens bästa praxis.